Doorzichtige kerstballen met foto

Toont alle 2 resultaten

Adresgegevens
Kerstbalmetfoto.nl
Professor J.H. Bavincklaan 4
1183 AT Amstelveen Nederland

Algemene contact gegevens

Mailadres: info@creativeshops.nl

De mooiste kerstballen met foto voor in de boom

Helemaal populair zijn kerstballen met je eigen foto erin of naam erop die je in de kerstboom kunt hangen. Of je liever voor glazen kerstballen, onbreekbare kerstballen of kerstballen van keramiek gaat; wij personaliseren alles voor jou met een naam erop of een foto erin! Op die manier maak je van elke kerstboom een speciale boom met de mooiste versiering erin!

Super origineel: kerstballen met je eigen foto erin

Maak je kerstboom helemaal uniek met deze leuke gepersonaliseerde, onbreekbare kerstballen. De kerstballen zijn van plastic en kunnen dus tegen een stootje. Maar let op, onbreek wil natuurlijk niet zeggen dat ze echt niet kapot te krijgen zijn! Maar als je een kat hebt die graag in de kerstboom klimt, dan zijn deze kerstballen daar goed tegen bestand!

In de kerstbal kun je jouw leukste foto laten plaatsen, hierdoor krijg je dus een echte unieke gepersonaliseerde kerstbal. Kies voor een foto samen met je (nieuwe) geliefde, je familie, opa of oma of je kleine nichtje of neefje. Zeker als je Kerst niet samen door kunt brengen, kun je op die manier toch nog een beetje naar je familie kijken!

De kerstballen zijn natuurlijk ook een leuk idee als je iemand met Kerst wil verrassen met een leuk cadeautje. Stuur opa en oma een kerstbal met daarin de foto van hun kleinkinderen, stuur je broer of zus een foto met jullie pasgeboren baby of verras je geliefde met een kerstbal met jullie mooiste foto! De kerstbal is natuurlijk ook ontzettend leuk om cadeau te doen aan vrienden.

Je maakt je gepersonaliseerde kerstbal heel eenvoudig in onze online editor: upload je mooiste foto, plaats ‘m in het rondje en voeg eventueel een leuke tekst toe. In het voorbeeld kun je zien hoe je kerstbal gaat worden, ben je er helemaal blij mee? Bevestig je ontwerp en wij gaan meteen aan de slag om jouw kerstbal te maken!